Omdat opbouwen van vrachtwagens onze passie is!
Meer dan 36 jaar

Sedert meer dan 37 jaar staat Carrosseriebouw Desmet garant voor een kwalitatieve opbouw voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen al of niet met laadklep. Wij geloven in het belang van goed advies, daarom staan we klaar om je te begeleiden bij de keuze van jouw opbouw, rekening houdend met je specifieke behoeften.

 

Perfecte prijs / kwaliteit

Wij pretenderen niet de beste te zijn, maar stellen u oplossingen voor die een perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebben en zelfs tijdens de uitvoering nog kunnen worden aangepast. We bieden uitleg en ondersteuning aan voor al onze klanten, zodat je optimaal gebruik kan maken van je investering.

WELKOM!

 

Maatwerk

Carrosseriebouw Desmet trekt veel tijd uit voor uw behoefte-analyse tijdens het intake gesprek. Daardoor bouwen we voertuigen op maat met oog voor detail en rekening houdend met de toekomstgerichte wetgeving.

Carroseriebouw Desmet

Bij Carrosseriebouw Desmet kan U onder meer terecht voor alle soorten laadkasten (ook volledig in composiet!) met of zonder laadklep, schuifzeilopbouwen, open laadbakken, laadkleppen op bestelwagens, inrichting bestelwagens (maatwerk), spuitwerken in eigen spuitcabine, bagagedragers, glasrastelen, maatwerk metaalconstructies.

Naast nieuwbouw bent u uiteraard ook welkom voor alle onderhoud en herstellingen aan een bestaande opbouw, inclusief de laadklep, zelfs al bouwden wij deze niet zelf. (Erkend D’Hollandia verdeler verkoop en naverkoop).

 

Uiteraard is Carrosseriebouw Desmet erkend als constructeur bij MOW en SPW met als erkenningsnummer COP0028

Wij stellen u oplossingen voor die een perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebben en zelfs tijdens de uitvoering nog kunnen worden aangepast.